Mali grad

Ambrož triatlon Kamnik 2012 z rekordno udeležbo

26.06.2012

 

V nedeljo popoldne je Triatlonski klub TRISPORT Kamnik v okviru KAMŠPORTA 2012 – tedna športa in zabave v Kamniku, organiziral triatlon za slovenski pokal, in sicer na kamniškem bazenu ter okolici. Zbralo se jih je preko 170.

Na LUMPI TRIATLONU so se najprej pomerili najmlajši na njim prilagojenim, manjšim razdaljam, nato mladinci in triatlonci na SPRINT TRIATLONU.

Priložnostni triatlonci pa se pomerili na TRIATLONU ZA VSAKOGAR, še neopredeljeni plavalci, kolesarji in tekači pa na ŠTAFETNEM TRIATLONU.

Najhitrejši v absolutnem seštevku na elitnem »Sprint maratonu« so bili pri moških: 1. Uroš Seme (tk Mamut), 2. Jaka Kaplan (TK Trisport Ribnica) in 3. Kamničan Domen Hribar (TK Trisport Alprem).

V ženski konkurenci pa je v absolutnem seštevku slavila Monika Oražem (TK Inles Riko Ribnica), druga je bila Ribničanka Eva  Troha, tretja pa Laura Šimenc (TK Gorenjska).

Priznanja je podeljeval Andraž Vehovar, srebrni olimpijec iz Atlante, sedaj Ironman triatlonec, tudi član kamniškega kluba Trisport.


Rezultate si lahko ogledate tukaj.

Besedilo: Miro Kregar
Fotografije: www.trisport-klub.si, kamnican.si<< Nazaj | Novice