Mali grad

Akcija zbiranja odpadne električne in elektronske opreme

23.08.2018

 

Akcija zbiranja odpadne električne in elektronske opremeV soboto, 1. septembra 2018, bo potekala akcija zbiranja odpadne električne in elektronske opreme iz gospodinjstev na območju občine Kamnik. Glavni smisel akcije je, da tistim prebivalcem Občine Kamnik, ki so lokacijsko bolj oddaljeni od Zbirnega centra Suhadole, omogočimo dodaten način oddaje tovrstnih odpadkov. Akcija bo potekala na območju Tuhinjske doline in naselij v zgornjem porečju Kamniške Bistrice. E-odpadke boste lahko oddali naši ekipi, ki vas bo pričakovala na naslednjih lokacijah.

URA

LOKACIJA

8.00 – 8.45

MOTNIK – PRI POŠTI

9.00 – 9.45

GOLICE – PRI BENCINSKI ČRPALKI PETROL

10.00 – 10.45

ŠMARTNO V TUHINJU – PRI OŠ ŠMARTNO

11.00 – 11.45

SREDNJA VAS – PRI MARKETU TUŠ

12.15 – 13.00

STAHOVICA – NA PARKIRIŠČU PRI CALCITU

13.15 – 14.00

ZGORNJE STRANJE – PRI OŠ STRANJE

14.15 – 15.00

TUNJICE – NA PARKIRIŠČU PRI CERKVI


Med odpadno električno in elektronsko opremo, ki jo lahko oddate v okviru akcije, sodijo:
 hladilniki, pralni stroji, štedilniki, mikrovalovne pečice, klimatske naprave, sesalniki, likalniki, budilke, osebni in prenosni računalniki, tiskalniki, kalkulatorji, stacionarni in mobilni telefoni, faksi, vrtalniki, žage, šivalni stroji, električna orodja za vrtnarske dejavnosti, radijski in televizijski sprejemniki, videokamere, električne igrače, športna oprema z električnimi in elektronskimi sestavnimi deli.

Električno in elektronsko opremo lahko oddate tudi na naslednje načine:

V ULIČNE ZBIRALNIKE SODIJO SAMO DROBNI E-ODPADKI IN ODPADNE BATERIJE!

ORGANIZATOR: PUBLIKUS d.o.o. odpadno električno in elektronsko opremo zbira, ZEOS d.o.o. pa jo nato v ustrezne obrate za predelavo transportira.

Besedilo in fotografija: PUBLIKUS d. o. o.


<< Nazaj | Novice