Mali grad

5. Čarobni dan privabil številne družine v Arboretum Volčji Potok

31.08.2014

 

Na zadnji avgustovski dan je bil Arboretum Volčji Potok v čarobnih barvah, saj se je odvijal 5. Čarobni dan. Zbranim v Arboretumu se je pridružil tudi župan Marjan Šarec.

Današnji dan v Arboretumu Volčji Potok, kjer se bo po besedah organizatorja, družbe Netvizija d.o.o. in Zavod Zaupanje, zvrstilo preko 20.000 obiskovalcev, je bil poln številnih družine iz vse Slovenije, ki so se v prekrasni Arboretum zgrinjale že zgodaj zjutraj. Sprva so jih pozdravili godbeniki Mestne godbe Kamnik in mažoretke Mažoretne skupine Veronika, nato pa so se vsi prepustili prijetni zabavi na zelenicah in skrivnih kotičkih Arboretuma.

Ob uradnem delu prireditve je Barbara Novak iz družbe Netvizija d.o.o. s Čarobnega odra pozdravila vse prisotne in se za sodelovanje ter podporo zahvalila Občini Kamnik in Arboretumu Volčji Potok.

Župan Marjan Šarec pa je zbrane otroke, družine in ljubitelje čarobnega dogajanja nagovoril z naslednjimi besedami: »Verjamem, da se imate danes lepo in boste prijetno izkoristili ta dan, dan pred začetkom šole. Danes boste marsikaj novega videli in doživeli, čestitke pa tudi Barbari Novak, ki se neumorno, skupaj s svojimi sodelavci, trudi skozi celo leto in vam pripravi kar se da čaroben dan.«

Čarobnemu dnevu smo zapeli »Vse najboljše«. Nato sta župan Marjan Šarec in Barbara Novak iz Netvizije d.o.o. zarezala v torto velikanko in tako zaključila uradni del letošnjega Čarobnega dneva. Dogajanje in rajanje v Arboretumu Volčji Potok pa se je nadaljevalo v pozne popoldanske ure.


<< Nazaj | Novice