Mali grad

20. dan vaterpolistov

21.06.2013

 

Vaterpolsko društvo Kamnik danes uradno začenja 20. dan vaterpolistov. Slavnostnega začetka in podelitve priznanj se je pozno popoldan udeležil tudi župan Marjan Šarec.

Namen dneva vaterpolistov ni toliko v rezultatih, ampak v druženju le-teh in popularizaciji tega športa. Na prireditvi bo tekmovalo 26 ekip iz 11 klubov Slovenije, v skupinah rekreacija, mlajši dečki, mlajši kadeti, kadeti in veterani.

Zbrane je ob uradnem začetku dneva sprva pozdravil predsednik Vaterpolskega društva Kamnik Dare Homar, nato pa še predsednik Vaterpolske zveze Slovenije Marko Troppan, ki je predsedniku Vaterpolskega društva Kamnik izročil priznanje za prizadevno delo.

Kot rečeno se je tekmovanja udeležil tudi župan Marjan Šarec, ki je na kamniškem bazenu »Pod Skalco« vsem zaželel prijetno druženje, v prijateljskem duhu pa mnogo športnih užitkov v naši občini. »Pohvala organizatorjem, ki skrbijo za mnoge športne aktivnosti v naši občini in za to, da so kamniški športniki priznani tako v Sloveniji kot zunaj njenih meja. Obilo užitkov, mnogo navijačev in prijetno tudi v jutrišnjem delu tekmovanja.«

Za kulturni program sta poskrbeli Mažoretna skupina Veronika in Godba Stranje. Po uradnem delu prireditve je sledila zabava z glasbeno skupino D'Plagiators.

Rezultati

Drugi dan 20. dneva vaterpolistov

"Dan vaterpolistov je uspel, vaterpolsko društvo Kamnik je z obiskom na dnevu vaterpolistov zadovoljno, dober obisk klubov, kot tudi ostalih gostov je pripomogel, da se je prireditev uspešno izpeljala. Zahvaljujemo se vsem, ki so nam pomagali pri izvedbi prireditve," nam je ob koncu 20. dnevov vaterpolistov povedal predsednik Vaterpolskega društv Kamnik Dare Homar.

Rezultati drugega dne


<< Nazaj | Novice