Mali grad

2. dan Kvadratlona pripadel ekipi Skor zares

29.07.2017

 

Drugi dan letošnjega 10. Kvadratlona so se ekipe pomerile v vaterpolu. Odločitev, da se vaterpolo prestavi na drugi dan tekmovanja se je izkazala za dobro, saj smo spremljali lepe tekme, še drugi dan pa so se ekipe izkazale s fair playom.

Kar nekaj ekip se je odločilo, da pred vaterpolom angažirajo še šestega igralca, kar pa jim je v skupnem seštevku prineslo minus točke.

Zmagovalci v vaterpolu so brez poraza postali igralci ekipe Skor Zares, kjer tudi igra največ vaterpolistov, drugo mesto je zasedla ekipa ZZP, tretji pa so bili igralci Železni teama. Na četrtem mestu so še drugič končali igralci Hribovske mornarice, peti so bili igralci Cico team, šesti pa igralci ekipe 3 x T, ki pa so za svoj trud v vodi poželi tudi največ simpatij gledalcev.

V skupnem seštevku je močno v vodstvu ekipa ZZP, ki je praktično že zmagovalka letošnjega Kvadratlona, saj zadnji dan tekmovanja prihajata dve njihovi močni disciplini. Precej izenačeno pa je v nadaljevanju lestvice. Trenutno drugi so s točko prednosti pred tremi ekipami igralci ekipe Skor Zares, tretje mesto pa si delijo ekipe 3 x T, Cico Team in Hribovska mornarica. Na šestem mestu je kipa Železni team, ki pa v letošnji sezoni igra močno oslabljena, vseeno pa se je odločila nastopiti tudi letos.

Jutri bodo ekipe ob 10. uri nadaljevale s tekmovanjem v košarki 3na3, v popoldanskem času pa se bodo pomerile še v odbojki na mivki. V večernih urah bo proglasitev rezultatov na kamniškem Bazenu.

Rezultate si lahko ogledate tukaj.

Besedilo in fotografije: Cico1.


<< Nazaj | Novice