Mali grad

2. dan Kvadratlona presenetljivo ekipi Cico team

30.07.2016

 

2. dan Kvadratlona presenetljivo ekipi Cico teamDrugi dan kamniškega 9. Kvadratlona je minil v znamenju lepega vremena in napetih bojev 3na3 pod koši. Na letošnjem Kvadratlonu nastopa kar nekaj odličnih košarkarjev v različnih ekipah, zato smo gledali izjemno borbene in na trenutke tudi grobe igre. Presenetljivo pa so na koncu slavili odbojkarji, združeni v ekipo Cico team.

Le-ti so v polfinalu najprej premagali ŠKD Mekinje, v finalu pa še favorite letošnjega Kvadratlona in tudi košarke, ekipo ZZP Proteini.si, ki so bili v polfinalu boljši od ekipe Pool bara. Ekipa ZZP Proteini.si so morali tako še drugi dan poklekniti v finalu, vseeno pa še naprej ostajajo največji favoriti za končno zmago. Tretje mesto je po neodločenem rezultatu in metanju prostih metov osvojila ekipa ŠKD Mekinje, četrti pa so bili igralci ekipe Pool bar. Peto mesto je pripadalo ekipi Mamuti, šesti so bili zmagovalci nogometa ekipa Stavca bar, sedmi Hribovska mornarica, osme Carice, deveti Železni team in deseti Skor zares.

V skupnem seštevku je pred zadnjim dnevom v vodstvu ekipa Cico team, z enakim številom točk pa so drugi igralci ZZP Proteini.si. Na tretjem mestu je ekipa Stavca bar, z enakim številom točk kot ekipa ŠKD Mekinje.

Danes se bo tekmovanje nadaljevalo ob 11. uri, ko se bodo ekipe merile v odbojki na mivki, ob 17. pa se bodo začeli boji v vaterpolu. Podelitev nagrad bo okoli 21. ure v Pool baru na kamniškem Bazenu.

Besedilo in fotografije: Cico1.


<< Nazaj | Novice