Mali grad

14. tekmovanje v pripravi jedi iz postrvi

03.07.2016

 

Tokratno že 14. Tekmovanje v pripravi postrvi v Termah Snovik, je bilo še posebej »začinjeno«. Tekmovalcem sta namreč svoje »začimbe« dodala Jani, zmagovalec showa Gostilna išče šefa in Sašo, zmagovalec Masterchefa.

Sestavine so tekmovalci dobili šele na prireditvi, vmes sta voditelja dodajala nove, obvezne sestavine, skrajšala čas priprave, odpeljala glavnega kuharja….

Za gledalce in žirijo pa sta pripravila preizkus jedi z zavezanimi očmi, kar tudi ni bilo posebej lahko, čeprav so izbrali čist vsakdanje jedi.

Vsaka ekipa je morala pripraviti svojo jed iz postrvi in jo na čimbolj izviren način predstaviti žiriji, pri tem pa uporabiti vse obvezne sestavine. Pripravili so tudi krožnik za goste, ki so z veseljem poskušali jedi.  

Za gledalce in žirijo sta voditelja pripravila test prepoznavanja okusov z zavezanimi očmi, kar tudi ni bilo posebej lahko, čeprav so izbrali čisto vsakdanja živila.  

Zmagovalki letošnjega tekmovanja in prejemnici nagrade Vikend paket za dve osebi v Termah Snovik  sta Jasmina Imamovič in Renata Bukovnik, ki sta se  tekmovanja udeležili že devetič.

Besedilo in fotografija: Bernard Jarc


<< Nazaj | Novice