Mali grad

12. srečanje športnikov Slovenije in medijskih osebnosti

03.06.2015

 

Popoldan je v Šmartnem potekalo športno in družabno srečanje, že 12. srečanje športnikov Slovenije in medijskih osebnosti. Letošnja posebnost je bila v tem, da so se dogodku pridružili tudi vojaški predstavniki držav Evrope, Kitajske in Združenih držav Amerike, ki zastopajo svoje države v Sloveniji ter predstavniki Generalne policijske uprave. Zbrane je nagovoril tudi župan Marjan Šarec.

Sprva se je na igrišču Osnovne šole Šmartno v Tuhinju pomerila ekipa mladih upov, katerih trener je Kemal Husić, sledila pa je nogometna tekma vojaških predstavnikov držav Evrope, Kitajske in Združenih držav Amerike, ki zastopajo svoje države v Sloveniji proti ekipi Generalne policijske uprave. Tekmi je prisostvoval tudi župan Marjan Šarec, ki je petnajst vojaških predstavnikov, še pred tekmo tudi uradno pozdravil in jim zaželel prijetno igro, ki pa se je ob koncu zaključila v prid ekipe Generalne policijske uprave. Slednji so s strani vojaških predstavnikov dobili prav posebno presenečenje, pokal, ki so ga z velikim veseljem dvignili v zrak, obe ekipi pa sta se že veselili prihodnjih nogometnih obračunov.

Sledila je predstavitev vseh nogometnih veščin željnih športnikov, in sicer:

Glavni organizator srečanja Jože Arko in napovedovalec Rajko Jeglič sta v nadaljevanju naznanila prijateljsko nogometno tekmo med športniki Slovenije in medijskimi osebnostmi pod budnim očesom sodnika Milana Hočevarja. Boj nogometnega znanja med temno modro in svetlo modro ekipo se je po dobri uri prijateljskega, a napornega tekanja ob sončnem vremenu, končal z neodločenim rezultatom, in sicer 6 proti 6.

12. srečanje športnikov Slovenije in medijskih osebnosti se je sklenilo v Termah Snovik.


<< Nazaj | Novice