Mali grad

11. srečanje športnikov Slovenije in medijskih osebnosti

04.06.2014

 

Župan Marjan Šarec se je popoldan udeležil 11. srečanja športnikov Slovenije in medijskih osebnosti. Na igrišču Osnovne šole Šmartno v Tuhinju so se prireditve in športnega dogajanja udeležili številni znani in uspešni slovenski biatlonci, skakalci  in ostali športniki. 

Sprva se je na igrišču Osnovne šole Šmartno v Tuhinju pomerila ekipa mladih upov, katerih trener je Kemal Husić, ki so gledalce spodbudili k številnim športnim vzklikom. Sledila je predstavitev vseh nogometnih veščin željnih športnikov, in sicer:

Župan Marjan Šarec je športnikom pred začetkom nogometnega obračuna zaželel obilo prijetnega druženja in mnogo uspehov v nadaljevanju kariere, predvsem pa zanimivih športnih obračunov v duhu »fair playa«.

Osrednja pozornost je bila nato usmerjena v prijateljsko nogometno tekmo med športniki Slovenije in medijskimi osebnostmi. Nogometno znanje so v modrih dresih  izkazovali Stane Kregar, Andraž Pograjc, Anže Semenič, Matic Benedik, Ernest Prislič, Matjaž Pungertar, Miran Zupančič, Žiga Mandl, Mitja Mežnar in Uroš Vrhovec – Blaki pod selektorjem Igorjem Medvedom. Ekipo v belih dresih v sestavi Andrej Lanišek, Peter Dokl, Lenart Oblak, Klemen Bauer, Andrej Omovšek, Simon Lorber, Nejc Frank, Primož Peterka, Janez Kršinar, Goran Janus in Robert Smolnikar pa je vodil glavni organizator srečanja športnikov Slovenije Jože Arko.

Rezultat je bil športno obziren - ekipi sta bili po uri prijateljske tekme izenačeni z rezultatom 4:4.

K izvedbenem delu prireditve so prispevale Terme Snovik, Osnovna šola Šmartno v Tuhinju, Športno društvo Šmartno, Društvo Dogodek Kamnik, mladi nogometaši in njihov trener Kemal Husić, Turistično društvo Tuhinjska dolina in sodnik Štros Miran. Organizacijski odbor pa v sestavi Ivan Hribar, Jože Arko, Andrej Lanišek, Matjaž Hribernik, Kemal Husić, BernardJarc, Rajko Jeglič in MetkaMozetič.

Po prijateljski tekmi so športnike pogostili v Termah Snovik.


<< Nazaj | Novice