Mali grad

105. redni letni občni zbor PGD Zgornji Tuhinj

24.01.2016

 

V prostorih Prostovoljnega gasilskega društva Zgornji Tuhinj jevčeraj potekal redni letni občni zbora, na katerih so predstavili delo društev v letu 2015 in potrdili naloge ter cilje za leto 2016.

105. redni letni občni zbor PGD Zgornji Tuhinj

Občnega zbora PGD Zgornji Tuhinj so se poleg članov udeležili tudi župan Marjan Šarec, poslanec državnega zbora mag. Matej Tonin, predsednik Gasilske zveze Kamnik, poveljnik Civilne zaščite, predsednik Krajevne skupnosti Zgornji Tuhinj in predstavniki sosednjih gasilskih društev.

Župan Marjan Šarec se je vsem gasilcem in gasilkam PGD Zgornji Tuhinj zahvalil za dobro opravljeno delo, ki je bilo predstavljeno v podanih poročilih, ter zaželel še veliko uspeha pri nadaljnjem delu in razvijanju društva. Poudaril je, da je v prihodnje potrebno v gasilstvu dati poudarek na usposobljenosti in opremljenosti prostovoljnih gasilcev. Zelo pomembni so odnosi ter razumevanje v društvu ter v gasilski zvezi Kamnik, saj morajo gasilci na intervencijah  delovati usklajeno in timsko, kar kažejo rezultati uspešno opravljenih intervencij.


<< Nazaj | Novice