Mali grad

10. velikonočni sejem Term Snovik in čistilna akcija Term Snovik

22.03.2015

 

10. velikonočni sejem Term Snovik 

Danes je v Termah Snovik potekal 10. velikonočni sejem. Sejem je potekal v organizaciji Turističnega društva Tuhinjska dolina, katerega namen je promocija okoliških turističnih kmetij in domače pridelane hrane.

Povabilu k sodelovanju na prodajno razstavnih stojnicah se je odzvalo več kot 20 razstavljavcev, ki so ponujali raznolike izdelke, kot so izdelki iz lesa, gline in usnja, različne prte, zelišča, domače dobrote ter izdelke iz EKO kmetij. Kljub oblačnemu vremenu se je na sejmu zbralo veliko obiskovalcev.

Za dobrodošlico je zapel Koroški mešani pevski zbor, spremno besedo pa je imela gospa Manja Žebaljec. Vse prisotne sta pozdravila tako direktor Term Snovik in predsednik TD Tuhinjska dolina Ivan Hribar kot tudi podžupan Občine Kamnik Igor Žavbi.

Tekom sejma smo bili deležni tudi nastopa dveh mladih harmonikarjev.

Čistilna akcija Term Snovik

Včeraj smo se zbrali v Termah Snovik, kjer je v dopoldanskem času potekala čistilna akcija. Pri čistilni akciji so sodelovali člani Turističnega društva Tuhinjska dolina in zaposleni Term Snovik ter Zarje Kovis. Vseh skupaj je bilo približno 40 sodelujočih.

Poskrbeli smo, da je okolica Term Snovik očiščena, saj na ta način ohranjamo naše Terme čiste in s tem tudi ostale ekološko osveščamo o pomenu čistega okolja. Dela so potekala na območju parkirišča, apartmajskega naselja, trim steze in nordijske poti. Naše geslo se glasi: "Združimo prijetno s korisnim", kar smo tudi uspešno izpeljali.

Besedilo in fotografije: Bernard Jarc, Terme Snovik d.o.o.

 


<< Nazaj | Novice