Mali grad

10. jubilejno državno prvenstvo osnovnih šol s prilagojenem programom v plavanju

20.11.2014

 

Na olimpijskem bazenu v Kranju danes potekalo 10.  jubilejno državno prvenstvo osnovnih šol s prilagojenem programom v plavanju. Na tekmovanju je nastopilo 88 tekmovalk in tekmovalcev, iz 14 osnovnih šol, med njimi tudi Osnovna šola 27. julij Kamnik . Pomerili so se v prsni in prosti tehniki ter mešani štafeti.

Kot smo že navajeni na tovrstnih tekmovanjih, je bilo vzdušje prijetno, prisoten je bil tekmovalni duh, ki pa ni zasenčil želje po druženju in sklepanju novih poznanstev.

Ravnateljica Osnovne šole 27. julij Kamnik Jasna Lampe je v imenu organizatorja pozdravila nastopajoče, ter tekmovalcem zaželela obilo športne sreče.

Tekmovanje je potekalo v duhu »fairplay-a« in vsak tekmovalec je bil v nekem smislu zmagovalec.

Kot vsako leto, smo tudi letos na tekmovanje povabili vrhunskega športnika, ki je tekmovalcem predstavil svojo športno panogo in svoje največje uspehe. Letos je bil to judoist Aljaž Sedej, ki je tistim najboljšim podelil zaslužene medalje.

Letos je bilo opaziti veliko premoč tekmovalcev OŠ Helene Puhar iz Kranja, saj je tekmovanje potekalo tako rekoč na njihovem domačem terenu, kar so s pridom izkoristili.

Tudi naši tekmovalci – učenka in učenci Osnovne šole  27. julij Kamnik, so se na tekmovanju izvrstno odrezali. Priplavali so si naslednja mesta:

Tekmovanje smo zaključili z velikim aplavzem za vse nastopajoče in s krasnimi občutki ter željo po ponovnem druženju.

Vse rezultate si lahko ogledate tukaj.

ISKRENE ČESTITKE VSEM UDELEŽENCEM!

Besedilo in fotografije: Jasna Lampe, Osnovna šola 27. julij Kamnik


<< Nazaj | Novice