Mali grad

Učenci OŠ Marije Vere državni prvaki v malem nogometu

29.05.2010

 

V soboto, 29. maja, ko je na mekinjskem stadionu potekal nogometni derbi v članski vrsti med domačimi NK Kamnik ter radomeljskim Kalcer Vodoterm, sta župan Anton Tone Smolnikar in podžupan Brane Golubovič odmor med polčasoma izkoristila za čestitke učencem OŠ Marije Vere, ki so sredi maja na zaključnem turnirju v malem nogometu v celjski športni dvorani Golovec osvojili naslov državnih prvakov.

Da tovrstni športni rezultat ni lahko dosegljiv, priča dejstvo, da je to prvi naslov državnih prvakov v zgodovini kamniške občine, ki je uspel 10 članski ekipi v sestavi Primož Kočar, Aladin Keranović, Deniel Hokić, Andrej Urankar, Primož Rems, Jasmin Korać, Domen Pleško, Muharem Dizdarević, Mišo Bilić in Nejc Gak, pod vodstvom trenerja Francija Ostreža ter pod budnim očesom vodje ekipe Marka Zadravca.

Župan je v kratek nagovoru čestital ekipi s trenerjem in mentorjem ter ravnateljico Violeto Vodlan, nekaj besed pa namenil tudi načrtom, ki jih ima občina v nadaljevanju pri preurejanju mekinjskega stadiona. V maju je bila končana obnova atletske steze, še v letošnjem letu pa sledi postavitev montažnih tribun.


<< Nazaj | Novice