Mali grad

Koronavirus COVID-19

Na spletnem mestu objavljamo preventivne ukrepe in aktivnosti Občine Kamnik ter Občinskega štaba Civilne zaščite pri preprečevanju okužbe s Koronavirusom COVID-19.

Objavljamo pomembne telefonske številke, vezane na aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite, ki se bodo po potrebi dopolnjevale.

Občinski štab Civilne zaščite dnevno spremlja število okuženih v občini Kamnik in o tem, skupaj z vsemi opravljenimi aktivnostmi, dnevno poroča krovni organizaciji Upravi Republike Slovenije za zaščito in reševanje, Štabu Civilne zaščite za Ljubljansko regijo.

Občanke in občane obveščamo, da imamo še zagotovljeno psihosocialno pomoč, ravno tako je Nacionalni inštitut za javno zdravje vzpostavil telefon za psihološko podporo prebivalcem ob epidemiji COVID-19.

Arhiv novic COVID-19 od 12. marca do 22. maja 2020 si lahko ogledate TUKAJ.

Ostanite zdravi!

Preventivni ukrepi Nacionalnega inštituta za javno zdravje

Situacija, ki smo ji izpostavljeni, je velik izziv, zato je še posebej pomembno, da delujemo preventivno in odgovorno za omejitev širjenja bolezni COVID-19, ki jo povzroča virus SARS-CoV-2. Pomembno je, da v primeru bolezenskih znakov in simptomov (kot so na primer nahod, slabo počutje, bolečine v mišicah, povišana telesna temperatura, kašelj), ostanemo doma in se po telefonu posvetujemo s svojim izbranim zdravnikom ter upoštevamo njegova navodila.

Vsak izmed nas lahko zmanjša tveganje za okužbo in širjenje okužbe z izvajanjem naslednjih ukrepov:

Vsa priporočila in navodila lahko spremljate na spletni strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje, in sicer na povezavi tukaj.

Video vsebina higiena kašlja in nasveti za umivanje rok je dostopna TUKAJ.

Obvestila o delovanju nekaterih javnih zavodov in drugih ustanov od 1. do 11. aprila

Obvestila o delovanju nekaterih javnih zavodov in drugih ustanov od 1. do 11. aprilaObjavljamo obvestila o poslovanju javnih zavodov in drugih ustanov od 1. do 11. aprila, in sicer v skladu s sprejetimi sklepi in usmeritvami Vlade Republike Slovenije, ki jih objavljamo na tem mestu. 

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v četrtek, 11. februarja

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v četrtek, 11. februarjaObčanke in občane pozivamo k odgovornemu obnašanju, doslednemu upoštevanju epidemioloških priporočil ter osebnemu prispevku k zamejitvi širjenja virusa.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v torek, 2. februarja

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v torek, 2. februarjaObčinski štab Civilne zaščite je pripravil grafični prikaz, v katerem je predstavljeno število opravljenih hitrih antigenskih testov v občini Kamnik od 4. januarja do 1. februarja 2021 ter število pozitivnih primerov. 

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v ponedeljek, 1. februarja

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v ponedeljek, 1. februarjaObčanke in občane pozivamo k odgovornemu obnašanju, doslednemu upoštevanju epidemioloških priporočil ter osebnemu prispevku k zamejitvi širjenja virusa.

Šole za prvo triado in vrtci v Kamniku in Komendi v ponedeljek, 1. februarja 2021, odprti

Šole za prvo triado in vrtci v Kamniku in Komendi v ponedeljek, 1. februarja 2021, odprtiRavnatelji osnovnih šol in vrtcev so skupaj z Občino Kamnik, Občino Komenda, Občinskim štabom Civilne zaščite Kamnik ter Zdravstvenim domom dr. Julija Polca Kamnik pripravili skupni načrt, ki bo v ponedeljek, 1. februarja 2021, omogočil nemoteno delovanje prve triade šol in vrtcev.

Tudi v naslednjem tednu se bo izvajalo brezplačno množično testiranje na SARS-CoV-2

Zdravstveni dom dr. Julija Polca Kamnik bo tudi v naslednjem tednu izvajal brezplačno množično testiranje na SARS-CoV-2.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v ponedeljek, 25. januarja

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v ponedeljek, 25. januarjaObčanke in občane pozivamo k odgovornemu obnašanju, doslednemu upoštevanju epidemioloških priporočil ter osebnemu prispevku k zamejitvi širjenja virusa.

Tudi v naslednjem tednu se bo izvajalo brezplačno množično testiranje na SARS-CoV-2

Tudi v naslednjem tednu se bo izvajalo brezplačno množično testiranje na SARS-CoV-2Zdravstveni dom dr. Julija Polca Kamnik bo tudi v naslednjem tednu izvajal brezplačno množično testiranje na SARS-CoV-2.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v petek, 22. januarja

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v petek, 22. januarjaObčanke in občane pozivamo k odgovornemu obnašanju, doslednemu upoštevanju epidemioloških priporočil ter osebnemu prispevku k zamejitvi širjenja virusa.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v četrtek, 21. januarja

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v četrtek, 21. januarjaVlada je na včerajšnji seji sklenila, da gredo prihodnji teden v šole osnovnošolci prve triade in vrtčevski otroci v devetih statističnih regijah, kamor sodi tudi Osrednjeslovenska regija, katere del je tudi občina Kamnik.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v torek, 19. januarja

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v torek, 19. januarjaObčanke in občane pozivamo k odgovornemu obnašanju, doslednemu upoštevanju epidemioloških priporočil ter osebnemu prispevku k zamejitvi širjenja virusa.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v ponedeljek, 18. januarja

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v ponedeljek, 18. januarjaObčanke in občane pozivamo k odgovornemu obnašanju, doslednemu upoštevanju epidemioloških priporočil ter osebnemu prispevku k zamejitvi širjenja virusa.

Tudi v naslednjem tednu se bo izvajalo brezplačno množično testiranje na SARS-CoV-2

Tudi v naslednjem tednu se bo izvajalo brezplačno množično testiranje na SARS-CoV-2. Objavljamo nove termine za ponedeljek, sredo in petek.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v četrtek, 14. januarja

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v četrtek, 14. januarjaObčanke in občane pozivamo k odgovornemu obnašanju, doslednemu upoštevanju epidemioloških priporočil ter osebnemu prispevku k zamejitvi širjenja virusa.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v torek, 12. januarja

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v torek, 12. januarjaV tem tednu Zdravstveni dom dr. Julija Polca Kamnik še vedno v Domu kulture Kmanik izvaja brezplačno množično testiranje s hitrimi antigenskimi testi na SARS-CoV-2 za naše občanke in občane ter za občanke in občane Občine Komenda.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v ponedeljek, 11. januarja

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v ponedeljek, 11. januarjaObčanke in občane pozivamo k odgovornemu obnašanju, doslednemu upoštevanju epidemioloških priporočil ter osebnemu prispevku k zamejitvi širjenja virusa.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v četrtek, 7. januarja

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v sredo, 6. januarjaObčanke in občane pozivamo k odgovornemu obnašanju, doslednemu upoštevanju epidemioloških priporočil ter osebnemu prispevku k zamejitvi širjenja virusa.

Dodatni termini brezplačnega množičnega testiranja na SARS-CoV-2

V torek, 5. januarja 2021, je Zdravstveni dom dr. Julija Polca Kamnik začel z brezplačnim množičnim testiranjem s hitrimi antigenskimi testi na SARS-CoV-2 za naše občanke in občane ter za občanke in občane Občine Komenda. Objavljamo dodatne termine v naslednjem tednu.Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v torek, 5. januarja

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v torek, 5. januarjaDanes v torek, 5. januarja 2021, je Zdravstveni dom dr. Julija Polca Kamnik pričel z brezplačnim množičnim testiranjem s hitrimi antigenskimi testi na SARS-CoV-2. Testiranje se izvaja v Domu kulture Kamnik.Cepljenje proti COVID-19 in brezplačno množično hitro testiranje na SARS-CoV-2

Cepljenje proti COVID-19 in brezplačno množično hitro testiranje na SARS-CoV-2Zdravstveni dom dr. Julija Polca Kamnik zbira prijave na cepljenje proti virusu COVID-19. Občinski štab Civilne zaščite pa glede na oglede stanja na terenu podaja priporočilo o prihodu na brezplačno množično hitro testiranje na SARS-CoV-2.

Tudi v občini Kamnik pričenjamo z brezplačnim množičnim testiranjem na SARS-CoV-2

V torek, 5. januarja 2021, Zdravstveni dom dr. Julija Polca Kamnik pričenja z brezplačnim množičnim testiranjem s hitrimi antigenskimi testi na SARS-CoV-2 za naše občanke in občane.
Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v ponedeljek, 4. januarja

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v ponedeljek, 4. januarjaObčanke in občane pozivamo k odgovornemu obnašanju, doslednemu upoštevanju epidemioloških priporočil ter osebnemu prispevku k zamejitvi širjenja virusa.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v ponedeljek, 28. decembra

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v ponedeljek, 28. decembraTudi v Domu starejših občanov Kamnik, kot v ostalih domovih za starejše po Sloveniji, so včeraj, v nedeljo, 27. decembra 2020, izvedli cepljenje zoper COVID-19.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v sredo, 23. decembra

Danes smo prejeli donacije s strani podjetja IZA, d. o. o., večjim družinam pa je Občina Kamnik donirala obnovljene računalnike.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v torek, 22. decembra

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v petek, 18. decembraVlada Republike Slovenije je za prihajajoči praznični čas sprejela načrt ukrepov.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v petek, 18. decembra

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v petek, 18. decembraVlada Republike Slovenije je izdala Odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, ki sprošča izvajanje določenih dejavnosti. Odločila je tudi, da organi državne uprave v času od 24. decembra 2020 do 4. januarja 2021 opravljajo samo nujne naloge.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v četrtek, 17. decembra

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v četrtek, 17. decembraObčanke in občane pozivamo k odgovornemu obnašanju, doslednemu upoštevanju epidemioloških priporočil ter osebnemu prispevku k zamejitvi širjenja virusa.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v torek, 15. decembra

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v torek, 15. decembraObčanke in občane pozivamo k odgovornemu obnašanju, doslednemu upoštevanju epidemioloških priporočil ter osebnemu prispevku k zamejitvi širjenja virusa. V vseh zaprtih javnih prostorih je obvezno imeti usta in nos dosledno zakrita z masko, ravno tako na odprtih javnih prostorih, če ni možno zagotoviti medosebne razdalje najmanj 2 metra.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v ponedeljek, 14. decembra

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v ponedeljek, 14. decembraVlada Republike Slovenije s torkom, 15. decembra 2020, tudi v naši statistični regiji sprošča nekatere ukrepe zoper širjenja virusa COVID-19.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v petek, 11. decembra

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v petek, 11. decembraObčanke in občane pozivamo k odgovornemu obnašanju, doslednemu upoštevanju epidemioloških priporočil ter osebnemu prispevku k zamejitvi širjenja virusa.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v četrtek, 10. decembra

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v četrtek, 10. decembraVlada Republike Slovenije je sprejela odločitev, da je za zaščito nosno-ustnega predela po novem obvezna maska, ne zadostujeta ruta ali šal.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v sredo, 9. decembra

Tudi otroci Vrtca Antona Medveda Kamnik, ki so vključeni nujno varstvo, so se odločili, da popestrijo dneve stanovalkam in stanovalcem Doma starejših občanov Kamnik. Izdelali so jim voščilnice z lepimi željami.Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v ponedeljek, 7. decembra

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v ponedeljek, 7. decembraObčanke in občane pozivamo k odgovornemu obnašanju, doslednemu upoštevanju epidemioloških priporočil ter osebnemu prispevku k zamejitvi širjenja virusa.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v petek, 4. decembra

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v petek, 4. decembraZ Doma starejših občanov Kamnik so nas obvestili, da se trenutno stanje glede okuženih s COVID-19 nekoliko umirja. Na današnji dan, v petek, 4. decembra 2020, je skupno število okuženih 15 stanovalcev in 19 zaposlenih.Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v sredo, 2. decembra

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v sredo, 2. decembraObčanke in občane pozivamo k odgovornemu obnašanju, doslednemu upoštevanju epidemioloških priporočil ter osebnemu prispevku k zamejitvi širjenja virusa.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v ponedeljek, 30. novembra

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v ponedeljek, 30. novembraŽupan Matej Slapar občanke in občane poziva, da živimo odgovorno: »Nosite maske, skrbite za higieno rok in kašlja, držite socialno razdaljo in odgovorno upoštevajte vsa priporočila.«

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v petek, 27. novembra

Z Zdravstvenega doma dr. Julija Polca Kamnik so nas obvestili, da se v občini Kamnik število potrjenih primerov bistveno ne zmanjšuje, tudi delež pozitivnih brisov večinoma presega 50 odstotkov.Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v četrtek, 26. novembra

V tem tednu je občinsko redarstvo skupaj z občinsko inšpektorico poostreno nadziralo zadrževanje na otroških igriščih ter tudi nad drugimi nepravilnosti na javnih površinah v zvezi zajezitve in obvladovanje epidemije COVID-19 (nošenje maske, socialna distanca, zadrževanje oseb na javnih površinah, ki niso iz istega gospodinjstva).

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v torek, 24. novembra

Z Doma starejših občanov Kamnik so nas obvestili, da so včeraj, v ponedeljek, 23. novembra 2020, odvzeli 141 brisov pri stanovalcih. Žal je okužba s COVID-19 potrjena pri 32 stanovalcih (skupno je trenutno okuženih 45 stanovalcev).Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v petek, 20. novembra

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v petek, 20. novembraOsebni prevzem obrokov socialno ogroženim učencem in dijakom občine Kamnik je bil zagotovljen za 115 kosil, v okviru Občinskega štaba Civilne zaščite pa se je na dom dostavilo 39 kosil.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v četrtek, 19. novembra

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v sredo, 18. novembraObčinski štab Civilne zaščite na podlagi ogledov v zadnjih dneh ugotavlja, da v popoldanskem času prihaja do kršitev nad spoštovanjem priporočil in navodil zoper širjenja virusa COVID-19. Občanke in občane opozarjamo in prosimo, da se držijo priporočil pristojnih institucij, saj bomo le z doslednim upoštevanjem navodil zajezili širjenje virusa.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v torek, 17. novembra

Kamniškim osnovnim šolam je Gimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra Kamnik ponudila možnost prevzema kosil tudi za učence, ki niso socialno ogroženi. Prijavo na kosilo starši oziroma skrbniki urejajo preko posamezne šole ter ga tudi plačajo.Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v ponedeljek, 16. novembra

Občina Kamnik in Občinski štab Civilne zaščite se v sodelovanju z Domom starejših občanov Kamnik intenzivno pripravlja na morebitne krizne razmere, v kolikor kapacitete v Domu starejših občanov Kamnik ne bi bile več zadostne zaradi prevelikega števila okuženih stanovalcev.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v petek, 13. novembra

Glede na dejstvo, da se s ponedeljkom, 16. novembrom 2020, ukinja javni potniški promet se je Občina Kamnik skupaj z Občinskim štabom Civilne zaščite odločila, da so parkirišča v lasti Občine od ponedeljka, 16. novembra 2020, do preklica brezplačna.

Začasno podaljšanje veljavnih vladnih ukrepov in sprejem novih ukrepov za preprečevanje širjenja virusa COVID-19

Začasno podaljšanje veljavnih vladnih ukrepov in sprejem novih ukrepov za preprečevanje širjenja virusa COVID-19Da bi se izboljšala epidemiološka situacija v državi je Vlada Republike Slovenije za 14 dni podaljšala doslej veljavne ukrepe in sprejela nekatere nove.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v četrtek, 12. novembra

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v četrtek, 12. novembraObčanke in občane pozivamo k odgovornemu obnašanju, doslednemu upoštevanju epidemioloških priporočil ter osebnemu prispevku k zamejitvi širjenja virusa. 

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v ponedeljek, 9. novembra

Danes, v ponedeljek, 9. novembra 2020, so se začeli zagotavljati topli obroki socialno ogroženim učencem in dijakom občine Kamnik. Osebni prevzem je bil zagotovljen za 139 kosil, v okviru Občinskega štaba Civilne zaščite pa se je na dom dostavilo 41 kosil.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v petek, 6. novembra

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v petek, 6. novembraOd ponedeljka, 9. novembra dalje poteka pouk v šolah na daljavo, še vedno pa izvajamo nujno varstvo otrok, za socialno ogrožene pa s ponedeljkom, 9. novembra 2020, pričenjamo z dostavo in prevzemom toplih obrokov socialno ogroženim učencem in dijakom.

Dostava in prevzem toplih obrokov socialno ogroženim učencem in dijakom občine Kamnik

Dostava in prevzem toplih obrokov socialno ogroženim učencem in dijakom občine KamnikNa podlagi potreb bo lahko za kuhanje obrokov poskrbela Gimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra, ki že sicer pripravlja obroke za večino kamniških šol. Osebni prevzem za večje število kosil bo na petih šolah, za ostale obroke pa bo za dostavo poskrbel Občinski štab Civilne zaščite.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v četrtek, 5. novembra

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v sredo, 4.-novembraObčina Kamnik je šole pozvala, da o morebitnih potrebah po toplih obrokih staršem pošljejo poziv. Topli obroki se bodo za socialno ogrožene zagotavljali predvidoma od ponedeljka, 9. novembra 2020, dalje.

Poziv za zagotavljanje brezplačnih toplih obrokov za kamniške učence in dijake, ki se šolajo na daljavo

Poziv za zagotavljanje brezplačnih toplih obrokov za kamniške učence in dijake, ki se šolajo na daljavo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je poslalo poziv za zagotavljanje toplega obroka za učence osnovnih šol, osnovnih šol s prilagojenim programom in dijakom zavodov za izobraževanje otrok in mladostnikom s posebnimi potrebami.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v sredo, 4. novembra

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v sredo, 4. novembraObčinski štab Civilne zaščite dnevno spremlja število okuženih v občini Kamnik in o tem, skupaj z vsemi opravljenimi aktivnostmi, dnevno poroča krovni organizaciji Upravi Republike Slovenije za zaščito in reševanje, Štabu Civilne zaščite za Ljubljansko regijo.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v torek, 3. novembra

Z Doma starejših občanov Kamnik so nas danes obvestili, da sta bila včeraj odvzeta brisa dvema stanovalcema in štirim zaposlenim. Žal je en stanovalec okužen s COVID-19, glede zaposlenih pa so rezultati negativni.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v ponedeljek, 2. novembra

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v ponedeljek, 2. novembraObčina Kamnik se je skupaj z Občinskim štabom Civilne zaščite in Območnim združenjem Rdečega križa Kamnik ponovno odločila za odprtje posebnega računa za zbiranje donacij, katerega namen je blažitev posledic epidemije koronavirusa in pomoči potrebnim.

Obvestilo o podaljšanju nujnega varstva otrokObvestilo o podaljšanju nujnega varstva otrok

Kljub splošnemu zaprtju vrtcev, katerega namen je zajezitev širjenja epidemije COVID-19 na območju Republike Slovenije, se bo v vrtcih začasno podaljšalo nujno varstvo otrok.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v petek, 30. oktobraAktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v petek, 30. oktobra

Nujno varstvo otrok se v občini Kamnik od ponedeljka, 26. oktobra 2020, do petka, 30. oktobra 2020, izvaja v vseh kamniških vrtcih, tako pa bo veljalo tudi za naslednji teden, torej od 2. do 6. novembra.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v četrtek, 29. oktobraAktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v četrtek, 29. oktobra

Občinsko redarstvo, Zdravstveni inšpektorat in Policijska postaja Kamnik so danes, v četrtek, 29. oktobra 2020, v skladu s svojimi pristojnostmi izvajali skupni nadzor nad spoštovanjem Odlokov vlade, ki so namenjeni zajezitvi širjenja virusa COVID-19.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v ponedeljek, 26. oktobraAktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v sredo, 28. oktobra

Občinsko redarstvo skupaj s Policijsko postajo Kamnik v skladu s pristojnostmi redno izvaja nadzor nad spoštovanjem Odlokov vlade, ki so namenjeni zajezitvi širjenja virusa COVID-19.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v torek, 27. oktobra

Na podlagi sprejetega Odloka o začasni delni omejitvi gibanja in zbiranja, ki  prepoveduje gibanje med občinami in s katerim se z današnjim dnem, 27. oktobrom, začasno omejuje prehajanje med občinami, razen če odlok določa drugače, smo za izjeme prehajanja pripravili vzorec izjave.

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v ponedeljek, 26. oktobra

Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite v ponedeljek, 26. oktobraSprejet je bil Odlok o začasni delni omejitvi gibanja in zbiranja, ki  prepoveduje gibanje med občinami in s katerim se z jutrišnjim dnem, 27. oktobrom, začasno omejuje prehajanje med občinami, razen če odlok določa drugače.

<a class="imgRight" href="https://www.kam