Mali grad

Normalno obratovanje zbirnega centra v Suhadolah

27.06.2019

Publikus d. o. o. občanke in občane obvešča,da so po sanaciji požarišča ponovno vzpostavili zbirni center na prejšnji lokaciji.

Obstoječa lokacija zbirnega centra in smer premikanja

POMEMBNO: Prosimo vas, da se s svojim vozilom najprej ustavite pri delavcu na tehtnici, ki bo opravil identifikacijo in tehtanje ter vas nato usmeril na lokacijo zbirnega centra.

Navodila za oddajo si lahko ogledate tukaj.

Oddaja odpadkov v ZC Suhadole

Zbirni center Suhadole je namenjen občanom Kamnika in Komende, ki so vključeni v sistem ravnanja z odpadki. Oddaja večine odpadkov je brezplačna za vsa gospodinjstva (v količini, ki je značilna za gospodinjstvo), pravnim osebam tudi nudimo možnost oddaje, vendar proti plačilu. Odpadke lahko oddate kadarkoli v času obratovanja zbirnega centra.

Delovni čas ZC Suhadole

POMEMBNO

Katere odpadke sprejemamo proti plačilu?

Ali ste vedeli?

V primeru direktne oddaje kosovnih odpadkov v ZC Suhadole ste upravičeni do dobropisa v višini 8 EUR! Vse kar morate narediti je, da izpolnite kupon, ki ste ga prejeli na hrbtni strani položnice za mesec december 2018 in januar 2019 (kupon lahko najdete tudi na naši spletni strani – www.publikus.si) ter pripeljete kosovne odpadke v naš zbirni center. Dobropis vam bomo upoštevali ob izdaji naslednjega mesečnega računa. Dobropis lahko uveljavljate 2-krat letno!

Besedilo in fotografiji: Gregor Kranjec, PUBLIKUS d.o.o.


<< Nazaj | Arhiv