Mali grad

Video vsebina: IGLU: Videoklic, spletna impro predstava

Datum začetka: 21.3.2020
Datum konca: 21.3.2020

Kamnik je kulturno mesto. Lokalna ponudba, sestavljena iz lokalnih in gostujočih ustvarjalcev, dostikrat presega število obiskovalcev. Nenadna situacija preprečuje karkšno koli zbiranje na javnih dogodkih, prav tako večji umetniški kolektivi, društva, kulturni zavodi in festivali ne morejo producirati nove ponudbe. A za vas združeni kamniški umetniki pripravljajo in priporočajo pestre spletne vsebine.

KDAJ: sobota, 21. 3. 2020, ob 20. uri
KJE: v živo iz Facebooka

IGLU: Videoklic, spletna impro predstava si lahko ogledate TUKAJ.

Igrajo: Vid Sodnik, Peter Frankl in Juš Milčinski

Ogled dogodka vam predlaga Dom kulture Kamnik

V soboto, 21. marca, bi morali imeti predstavo v Menzi pri koritu, pa je zaradi nastale situacije ne bo. Vsaj ne v gledališču ... želimo si namreč, da bi bila samoizolacija zgolj fizična, ne pa tudi družbena. Zato IGLU predstavlja svojo prvo spletno impro produkcijo: VIDEOKLIC!

Videoklic je kolaž improviziranih pogovorov, ki potekajo preko videotelefonije. Sestanki, zmenki na daljavo, intervjuji ... zabavne konverzacije med odštekanimi liki. V dvoje, v troje, včasih tudi solo.

Dogajanje boste s svojimi predlogi (tema pogovora, karakterji, zvrst videoklica) preko chata lahko soustvarjali vi, medmrežni spremljevalci!

Predstava bo potekala preko storitve Facebook live na naši FB strani facebook.com/iglutheatre. Za vse morebitne (pravzaprav zelo verjetne) tehnične težave se že vnaprej opravičujemo!

Igrajo:

Slika, ton, povezava: Zoom in Facebook

Vstopnina: 0 eur

Produkcija: KD IGLU - Improvizacijsko gledališče Ljubljana, www.iglutheatre.com

Nazaj