Mali grad

Razstava z naslovom V hribih se dela dan

Datum začetka: 10.10.2019
Datum konca: 8.11.2019

Planinsko društvo Kamnik vas vljudno vabi k ogledu razstave likovnih del z natečaja z naslovom V hribih se dela dan, ki krasi stene občinske stavbe.

Počitnice so (pre)hitro minile, novo šolsko leto prinaša polno torbo novih zgodb. Ena izmed njih, ki smo jo skupaj ustvarjali, a še ni končana, je likovni natečaj V hribih se dela dan Planinskega društva Kamnik. Sodelovalo je 46 učenk in učencev iz osnovnih šol Cirius, Marije Vere, Šmartno v Tuhinju ter Stranje. Ta lepa zgodba se bo sklenila na razstavi vseh likovnih del, kjer se bomo sodelujočim zahvalili in trem izmed njih podelili simbolične nagrade.
Veselimo se srečanja z mladimi umetnicami in umetniki ter njihovimi mentoricami, prisrčno pa vabimo tudi starše, sorodnike, prijatelje, učiteljice in učitelje, ravnateljice in ravnatelje ter vse, ki vas zanima likovno ustvarjanje naših osnovnošolcev na temo gora.

Razstava bo na ogledu v prostorih Občine Kamnik do predvidoma 8. novembra, in sicer v času uradnih ur Občine Kamnik, torej v ponedeljek, od 8. do 12. ure in od 13. do 15. ure, v sredo, od 8. do 12. ure ter od 13. do 17. ure in v petek, od 8. do 13. ure.

Nazaj